In elke levensfase kan je tegen verschillende problemen aanlopen. Indien deze problemen ervoor zorgen dat je het overzicht op je leven kwijtraakt, is het fijn om wat extra ondersteuning te krijgen.

Ik bied persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. De doelen stel ik samen met je op tijdens het intakegesprek. Ik ondersteun en begeleid je bij jouw proces en werk vanuit jouw mogelijkheden. Van daaruit ben je in staat om zelf weer verder te kunnen, binnen jouw grenzen, op een voor jou zo prettig mogelijke manier.

De problemen kunnen gaan om levensfaseproblemen of bewustwordingsprocessen bij verschillende ontwikkelingen. Ik geef je tools en begeleid je zodat de kwaliteit van je leven vergroot wordt. Ik coach middels een persoonlijke benadering, in individuele gesprekken, relatiegesprekken ofwel op een systeemgerichte wijze.


Coaching is bedoeld als interventie die ingezet wordt om te veranderen in positieve zin. Hierbij wordt uitgegaan van gezonde mensen die in staat zijn te reflecteren op hun eigen gedrag in wisselwerking met inzicht.

Door kennis van de coach wordt de cliënt bekwaam in het bereiken van vooraf gestelde doelen. Inzicht is een vorm van leren die vrijwel direct automatiseert. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor zijn beslissingen.

[Bron: Wikipedia]