Corona virus update 29-04-2021:

Heel langzaam komen we allemaal iets meer uit de lockdown. Een vreemde en heftige tijd, waarin er ongetwijfeld veel voor iedereen is gebeurd, dichtbij, en op afstand. Ik krijg steeds meer vragen van dertigers, veertigers, vijftigers. Mensen die een goed leven hebben, een netwerk om zich heen, vrienden en familie. Toch is ook juist bij hen de eenzaamheid groot. Iets wat niet voor de buitenwereld zichtbaar is. Het sluipt erin. De wereld is wat kleiner geweest, wat veilig kan zijn, maar voor veel singles juist ook een hele opgave. Gelukkig is het weer mogelijk om vanaf nu meer mensen per dag te zien.

Dít had ik niet voorspeld met een praktijk aan huis, en niemand had verwacht dat je een tijd maar één persoon per dag mocht ontvangen. Ondanks de versoepelingen blijven de richtlijnen van groot belang. Bij beweging in de ruimte draag ik een mondkapje, er staat een spatscherm en ik schud geen handen. Desinfectie staat klaar voor gebruik. Toch blijft in stand dat wanneer mensen dat liever willen, gesprekken online mogelijk zijn. Ik gebruik daarvoor een platform waarbij de gesprekken ook AVG proof zijn. Houd verder de website in de gaten voor evt. nieuwe informatie. Bij verkoudheid of Covid-19 gerelateerde klachten, blijf thuis. Bij afzegging in die situaties binnen 24 uur worden gesprekken uiteraard niet in rekening gebracht.

Hartelijke groet, stay safe! Aster

Heb je vragen, opmerkingen of wil je je aanmelden? Je kunt contact opnemen via dit contactformulier. Je bent hiermee nog nergens aan gebonden. Wanneer er sprake is van ernstige problematiek, dient men te allen tijde contact op te nemen met een huisarts. Ernstige problematiek hoort niet bij mij als coach thuis. 

  Naam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Onderwerp

  Bericht

  *) verplichte velden


  De praktijk ligt in Breda Zuid.

  info@lifecoachbreda.nl

  Kvk nummer: 63038765