‘Someone to tell it to

is one of the fundamental needs

of human beings’.

Miles Franklin

“Ik heb diep respect voor personen die hulp zoeken en hun verhaal vertellen. Ik zie kwetsbaarheid als een kracht. Iemand die zich kwetsbaar opstelt durft verder te komen in het leven en zit niet vast aan patronen”.

 

Individuele Coaching

‘Life coach Breda’ is een praktijk voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning of tools bij levensfaseproblematiek en andere ontwikkelingen die hen (tijdelijk) beperken. De werkwijze is volgens een oplossingsgerichte methode, kortdurend, in beginsel niet meer dan 5 gesprekken. Het resultaat is vaak een aanzienlijke verbetering aangezien je zelf nagaat wat je al in je hebt. Vandaaruit werken we naar een oplossing zodat je op eigen kracht weer verder kunt. Doel is je leven invullen binnen jouw mogelijkheden, op een voor jou zo prettig mogelijke manier. Soms helpt het om te praten met iemand buiten je eigen netwerk. Dit zal meestal resulteren  in nieuwe inzichten of rust geven.

Relatiecoaching

Ik heb in mijn werk veel expertise opgedaan in het geven van relatiegesprekken. Ik bied deze gesprekken in een rustige omgeving op een respectvolle, gelijkwaardige en onpartijdige wijze. Samen met jullie kijk ik naar mogelijkheden die wel werken in jullie relatie en leer ik jullie de tools om die bij momenten van stress en spanning in te zetten. Tijdens relatiegesprekken wordt er gewerkt met opdrachten en eventueel met thuisopnames van gesprekken. Net als in individuele gesprekken werk ik met vooraf opgestelde doelen. Mijn benadering is oprecht en persoonlijk, zo nodig direct en confronterend.


Life coach Breda

Coaching is een psychosociale interventie waarbij mensen bereiken dat ze zelf weer de draagkracht hebben om verder te kunnen met hun leven. Bij ‘life coach Breda’ gaat het erom dat je uiteindelijk zelf verder kan én dat het beklijft, door uit te gaan van jouw mogelijkheden en op een voor jou aanvaardbare manier.

Als coach bied ik gesprekken op individueel en relatieniveau. Ik werk laagdrempelig en volgens een oplossingsgerichte methode. Ik zet in op succesvol gedrag en ik ga niet door op wat niet werkt, maar door op wat juist wel werkt. Het resultaat is dat cliënten op aanzienlijk korte termijn met zelfvertrouwen weer verder kunnen in hun leven.

Mijn stijl is direct en transparant met passie voor mijn werk, inlevend en met humor.

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis, een lichte, rustige plek waar je je op je gemak zult voelen. Mijn praktijk ligt in Breda Zuid. Indien je liever wil dat de gesprekken elders plaatsvinden of bij jou thuis, is dat bespreekbaar.

Mijn manier van werken is met respect, op gelijkwaardig niveau, op basis van erkenning, veiligheid, vertrouwen en -heel belangrijk in het kader van relatiegesprekken- op basis van onpartijdigheid. Ik ga graag uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.  Voorop staat dat ik aansluit in de levensfase waarin jij zit.