Na de aanmelding volgt een intake. De intake is bedoeld om kennis te maken en je vraag nader te bespreken. De mogelijkheid bestaat dat een verwijzing passender is. Indien nodig kan ik je hierin adviseren. Je bepaalt zelf of je een verder traject met mij aangaat.

Na het intakegesprek ga ik uit van gemiddeld vijf gesprekken. Het is mogelijk om meer of minder gesprekken te hebben. Na elk gesprek evalueer ik kort. Indien er sprake is van partnerrelatiegesprekken is het de bedoeling dat beide partners aanwezig zijn.

De optie bestaat om na een traject nog een follow-up gesprek te hebben.

Een gesprek duurt gemiddeld een uur.

Tijdens elk gesprek bespreek ik de voortgang en je te bereiken doelen. Ik geef je na een gesprek opdrachten mee om je uiteindelijke doelstellingen te bereiken. Ik hanteer een oplossingsgerichte methode wat vaak aanzienlijke resultaten geeft. Tijdens gesprekken werk ik indien gewenst met rollenspellen. Mijn aanpak is gelijkwaardig, op basis van respect en vertrouwen én vooral belangrijk in het kader van relatie gesprekken, op een onpartijdig wijze.

Via het contactformulier kun je je aanmelden.

Bij mindfulness is de aanmelding op dezelfde wijze, via het contactformulier.

Bij incompany mindfulness zal er eerst een gesprek met de werkgever plaatsvinden.

Ook bij mindfulness is er voorafgaand een intake.

Wanneer er gestart wordt met een mindfulnesstraject individueel of in groepsverband is dat meestal 8 aaneengesloten weken, mits er geen vakantieperiode tussen zit.

Individual mindfulness sessions in english are possible at lifecoachbreda aswell.